Mestis jää taakse – Kiekko-Espoon sentteri sai uuden työpaikan Slovakiasta

© Kuva: Getty Images

Kasper Elo on mättänyt tehopisteitä tasaiseen tahtiin jo useamman kauden Mestiksessä. Nyt hän suuntaa ulkomaille, Slovakian pääsarjaan.

Elon uusi joukkue on HK 32 Liptovsky Mikulas, joka elättelee toiveita karsinnan välttämisestä, tai vähintään sarjapaikan säilyttämisestä Tipos Extraligassa. Sarjan jumbosijan välttämisellä sarjapaikasta ei tarvitsisi karsia, ja viimeisenä sarjataulukossa majaileva Mikulas on seitsemän pisteen päässä edellä olevasta HC Nove Zamkysta.

27-vuotias Elo teki tällä kaudella Kiekko-Espoossa 24 ottelussa tehot 6+10=16. Mikulasissa joukkuekavereina ovat muun muassa tapaninpäivänä IPK:sta slovakialaisjoukkueeseen vaihtanut Atte Karppinen, Samuli Ventelä ja Aleksi Varttinen.


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.