Porin Ässät kamppailee pandemian aiheuttamien talousvaikeuksien kanssa. Seura on lanseerannut uuden Pata ei pysähdy -kampanjan, jolla on tarkoitus kerätä rahaa ja tukea.

– Koronaviruspandemian aiheuttamien rajoitusten vuoksi Ässät on ajautunut vakavaan talouskriisiin ja sen vuoksi seura ottaa kovat keinot käyttöön. Ässät käynnistää Pata ei pysähdy -kampanjan, joka mahdollistaa kaupallisen yhteistyön Areenan nimeämisen myötä, Ässät kertoo tiedotteessaan.

Kampanjaan osallistuminen maksaa runsaat 2000 euroa. Vastineeksi lahjoituksen tehnyt yritys saa näkyvyyttä netissä, jäähallissa ja monenlaisissa markkinointimateriaaleissa.

Tukikampanjaan osallistuneiden kesken arvotaan myös huima palkinto. Arvonnan voittaja saa nimetä legendaarisen Isometsän jäähallin. Areena kantaa voittajayrityksen nimeä ja logoa, jotka luonnollisesti lisätään myös hallin ulkoseinään. Voit lukea lisää Ässien kampanjasta seuran kotisivuilta.