”Tifot kielletty, seisominen kielletty…” – Lukuisia kieltoja ja useita petettyjä lupauksia, Ilveksen faniryhmä julkaisi puhuttelevan statuksen uudesta areenasta

© Kuva: Velimatti Lehmusvuori

Tappara ja Ilves korkkaavat uuden kotiareenansa perjantaina ja lauantaina Liigan tuplakohtaamisissa. Hakametsän korvaavaa Nokia Arenaa on hehkutettu eikä taatusti suotta, mutta on pinnalla myös epäkohtia.

Ilveksen faniryhmä Osasto 41 julkaisi Facebook-sivuillaan puhuttelevan statuksen siitä, miksi epäkohtia on esillä. Ryhmä on saanut ohjeistuksia statuksen mukaan ”huippumoderniin areenaan liittyen”.

– Yli 1×1 metrin liput kielletty. Lippujen heiluttaminen muulloin kuin maalin jälkeen kielletty. Tifot kielletty, seisominen kielletty, status alkoi.

Päivityksen mukaan toteutumatta jäivät banderolliaita, capotorni, varastotila sekä tifojen esittämistä parantavat välineet. Osasto 41 halusi huomauttaa, ettei Ilveksellä ole mitään tekemistä kieltojen ja lupausten rikkomisten kanssa.

– Meillä on ollut koko ajan erinomainen keskusteluyhteys toimiston suuntaan ja olemme pyrkineet yhdessä luomaan mahdollisimman hyvät olosuhteet kannattajatoiminnan kasvamiselle. Kaikki kritiikki kohdistuu areenan porukkaan, rakennuttajaan ja viranomaisiin.

– Toivottavasti valoshow’t ja kovien laukausten äänitehosteet toimivat kuten pitää.

Osasto 41:n mukaan jo nyt on tiedossa, että kannattajatoiminnan olosuhteet Hakametsään verrattuna, jossa seura sai toteuttaa omannäköisensä ottelutapahtuman, ovat erittäin radikaalisti huonommat.

– Harmi homma.

Totuus valkenee siis perjantaina, jolloin uusi areena korkataan ensimmäisen paikallispelin merkeissä.


St. Louis Blues – Nashville Predators | Tasurikerroin on timanttia!