Euro Hockey Tour
Suomi – Kanada
Lauantai 18.12. klo 10:00

Lauantaina Euro Hockey Tourissa Leijonilla on varsinaiset aamujäät, sillä ottelu Kanadaa vastaan alkaa sangen eksoottiseen aikaan kymmeneltä aamulla. Tämä tietysti aiheuttaa omat kommervenkkinsa otteluun valmistautumiseen – varsinkin, kun Leijonat on matkannut paikan päälle Prahasta avausottelun jälkeen. Vastaan asettuva Kanada on mielenkiintoinen yhdistelmä, ja antaa varmasti kelpo vastuksen, jos unihiekat on saatu karisteltua silmistä.

Leijonat sai voitollisen Tshekki-ottelun jälkeen mieluisan vahvistuksen joukkueeseen, kun KHL:n maalipörssin tämänhetkinen kärkimies, Vitjaz Podolskia edustaja Niko Ojamäki liittyi mukaan rinkiin. Leijonat joutuivat Tshekkiä vastaan ajoittain pahaankin pyöritykseen, mutta Harri Säterin laadukas työskentely piti joukkueen pinnalla. Suora voittokin oli lähellä, mutta aivan varsinaisen peliajan lopussa Tshekki sai vietyä ottelun jatkoajalle.

Kanadan joukkueen runko on koottu KHL:stä – SHL- ja DEL-miehiä on mukana muutamia. Joukkueesta löytyy muutama potentiaalinen tehomies, mm. Avangardissa pisteen per peli nakutellut Corban Knight sekä Vitjazissa tykittelevä Daniel Audette. Edward Pasquale on torjunut Lokomotivissa hyvän kauden. Avauspelissään Kanada kaatoi Ruotsin – voiton ratkaisseet maalit tulivat aivan ottelun lopussa.

Lyö vetoa ottelusta:

Suomella jäi Tshekkiä vastaan hieman parannettavaa, mutta toisessa ottelussa voidaan odottaa parempaa valmiutta. Kanadalle jää vähemmän lepoaikaa, sillä ottelu Ruotsia vastaan pelattiin perjantaina. Suomea voi kokeilla vedoissa jännityspanoksella: Suomi voittaa ottelun (60 min) kertoimella 2,34.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO