Näitkö? Joakim Kemelliltä karmea kiekonmenetys ja perään vaatimaton puolustaminen – Iikka Kangasniemeltä ilmiömäinen alustus voittomaaliin

© Kuva: Taneli Niinimäki

JYP ja Pelicans menevät jääkiekkoliigassa eri suuntiin, kun ensiksi mainittu keikkuu sarjassa alemman pudotuspeliviivan alla. Lahtelaisjoukkue puolestaan on huimassa liidossa ja sarjakakkosena.

Sama meininki jatkui eilen Pelicansin hakiessa 3-0-voiton Jyväskylästä. Lahtelaisten Iikka Kangasniemen pohjustama voittomaali kuvastaa joukkueiden arkea oivasti – Pelicansilta onnistuu kaikki ja JYPiltä ei oikein mikään.

Kangasniemi syötti Niklas Nordgrenin iskemän 0-1-maalin ilmiömäisen syöksyn jälkeen. Hän esti pitkän kiekon ja mahdollisesti paitsionkin heittäytymällä kumilätkän perään, ottaen sen haltuun vatsa- ja polviasennossa, nousten pystyyn ja syöttäen sitten lätkän joukkuekaverilleen.

Nordgren iski kauden toisen pömpelin paikasta, jota edelsi JYPin kultakypärä Joakim Kemellin kiekonmenetys heikon syötön takia. Sen jälkeen peliväline ajautui Kangasniemelle, jota vastaan Kemellin puolustuspelaaminen ontui todella pahasti – ei päälle ajamista, ja vain näennäistä syöttölinjan estämistä. Tai ainakaan syötön estäminen ei mennyt putkeen, kun akrobaatti Kangasniemi sai pelattua kumilätkää mitä vaikeimmissa asennoissa.

Liiga hehkutti maalia esimerkiksi Instagram-tilillään. Näet videon ohesta.

LUE LIIGAN TORSTAIAAMUN JUTUISTA MYÖS:
Huomasitko? Kärppien pelaaja siirtyi pikavisiitillä HPK:n väreihin


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.