Colorado Avalanchen suomalaislupaus Justus Annunen pelasi viime yönä ensimmäisen NHL-ottelunsa aloittavana maalivahtina. Ottelu olikin melkoista hurlumhei-kiekkoa, mutta lopulta Colorado nappasi 7-5 voiton kriisiseura Philadelphia Flyersista.

Annusen torjuntaprosentti ottelussa oli 84,4. Hän keräsi tililleen myös yhden syöttöpisteen.

Annunen nappasi ensimmäisen voiton ensimmäisestä ottelustaan 21-vuotiaana. Koko Coloradon historiassa nuorempana samaan on pystynyt vain kolme muuta maalivahtia. Annusesta tuli nuorin ensimmäisessä aloituksessaan torjunut maalivahti yli 25 vuoteen.

Alkukauden Annunen on torjunut AHL:ssä. 15 ottelussa hänen torjuntaprosenttinsa oli 90,6.

NHL Public Relations

@PR_NHL
A night to remember for @Avalanche goaltender @justusannunen, who earned a win in his first career NHL start.

#NHLStats: media.nhl.com/public/news/15…