San Jose Sharksin NHL-miehistöön murtautuneen Santeri Hatakan lähimenneisyys on pitänyt sisällään niin iloa kuin vastakkaistakin tunnetta. Debyytti tarunhohtoisessa on tietysti ikimuistoinen juttu, mutta keskiviikkoyönä pelaaja sitten loukkaantui uransa toisessa matsissa.

Haipaidat kellistivät kovalla ryminällä kauden aloittaneen Buffalo Sabresin 5-3-numeroin ottelussa, jossa Hatakan peliaika oli noin puolet pienempi debyyttiin verrattuna. Tehoitta jäänyt nuorten MM-pronssimitalisti pelasi vain vajaat kahdeksan minuuttia.

John MacLeanilta ei ole tullut päivitystä ylävartalovammasta kärsivän Santeri Hatakan tilanteeseen. Tapauksesta tiedetään huomenna enemmän, toimittaja Curtis Pashelka kirjoitti Twitter-tililleen.

MacLean on Sharksin kakkosluotsi.

Hatakka pelasi ennen rapakon taakse siirtymistä Jokerien junioreissa, pari viime kautta menivät Liigan Ilveksessä ja lainalla Mestiksen KOOVEEssa. Kevät 2019 toi alle 18-vuotiaiden Suomen mestaruuden ja tammikuun 2021 alle 20-vuotiaiden MM-pronssin.

LUE KESKIVIIKKOAAMUN NHL-JUTUISTA MYÖS:
NHL:ssä koettiin kauhunhetkiä: Surkimuksen paras pistemies sai kiekon päähän joukkuekaverin kudista – “Tuollaisen näkeminen on aina hyvin pelottavaa”

Huima kiekkosade: Ilmiömäinen Juuse Saros kuulemma varasti pisteen Predatorsille – ”On seinä”