Ruotsin SHL-joukkue Luulajassa pelaava Fredrik Styrman koki äskettäin kauhunhetkiä, kun Djurgårdenin Peter Holland moukari pelaajaa erään maalineduskahaka jälkeen brutaalisti. Hän repi ensiksi mainitulta kypärän päästä ja takoi tätä sitten nyrkeillä naamaan ja päähän.

Styrman jäi tilanteessa vaille mahdollisuuksia. Kolmekymppisten pelaajien välikohtauksen seurauksena peruspakin jopa koko ura voi olla ohi.

Pelistä ulos lentäneen ja neljän ottelun pelikiellon saaneen Hollandin idioottimaisesta moukaroinnista on aikaa kuukausi. Styrman kertoi Aftonbladetin mukaan, etteivät hänen tapauksesta tulleet oireet ole lievittäneet vieläkään.

Hän käy tutkimuksissa alati, ja jäällä vain harvoin. Tämä siksi, että pelaaja kärsii huimauksesta ja päänsärystä. Oireet olivat joskus hävinneet, mutta ne tulivat pian takaisin.

Styrman saa kuulemma motivaatiota treenien jälkeisestä olosta, mutta samalla päässä pyörii pelottava ajatus.

– En tiedä, pitäisikö minun lopettaa vai ei. Ajattelen tulevaa alati – onko tämä kaikki yrittäminen sen arvoista vai pitäisikö lopettaa.

Moukaroitu pakki ehti pelaamaan kahdeksan ottelua tehoin 0+1, idioottimaisuuteen sortuneen riehuja Hollandin saldo on kuudessa pelissä 0+3.