Suru-uutinen: Loukkaantunut 16-vuotias kiekkoilija menehtyi tulematta tajuihinsa

© Kuva: Getty Images

Jääkiekkomaailmasta kantautui lauantaina todella surullisia uutisia.

Moskovan Dynamo tiedotti, että sen juniorijoukkueessa pelaava 16-vuotias Valentin Rodionov on menehtynyt. Pelaaja loukkaantui viime sunnuntaina junioriliiga MHL:n ottelussa ja menehtyi vajaa viikko myöhemmin tulematta tajuihinsa.

Rodionov oli luistellut itse vaihtopenkille, jossa tämä menetti tajuntansa. Rodionov kuljetettiin Morozovin lastenklinikalle, jossa hänet leikattiin viime sunnuntaina. Tämän jälkeen aivoruhjeesta kärsinytttä pelaajaa pidettiin koomassa tämän menehtymiseen asti.

Rodionov pelasi Venäjän junioriliigassa tällä kaudella 10 ottelua tehoin 0+1.


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.