NHL:ssä rikottiin kivulias ennätys lauantaiyönä – Suomessakin pelannut puolustaja rikkoi 2000 blokatun laukauksen rajan taalaliigassa

© Kuva: Getty Images

NHL:ssä tehtiin historiaa lauantaiyönä, kun Edmonton Oilers -puolustaja Kris Russellista tuli NHL-historian ensimmäinen pelaaja, joka on blokannut urallaan 2000 laukausta. Samalla Russell siirtyi koko tilaston kärkipaikalle.

Vegas Golden Knightsia vastaan kuusi blokkia kirjauttanut Russell nousi illan toisella tilaston kaikkien aikojen kärkipaikalle ohi entisen Chicago Blackhawks -puolustaj Brent Seabrookin. Seabrookilla on kasassa 1998 blokkia.

TPS:ää työsulun aikana edustanut Russell nousi lopulta 2003 blokattuun laukaukseen yön aikana. 34-vuotias on pelannut urallaan yhteensä 890 ottelua NHL:ssä. Edmontonin lisäksi Russell on pelannut myös viidessä muussa NHL-seurassa.


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.