NHL:ssä kuohuu – seuraava GM erosi tehtävästään: ”Pyydämme anteeksi kaikilta”

© Kuva: Getty Images

Anaheim Ducksin GM:nä vuodesta 2008 alkaen toiminut Bob Murray on eronnut tehtävästään keskiviikkona.

Murray kärsii alkoholiongelmasta, mikä on ollut osasyyllinen siihen, että miehen käytös alaisiaan kohtaan on ollut usein moitittavaa.

– Haluamme pyytää seuran puolesta anteeksi kaikilta, jotka ovat joutuneet Bobin huonon käytöksen kohteeksi. Odotamme, että organisaatiomme kaikkia jäseniä kohdellaan kunnioittavaksi, emmekä hyväksy minkäänlaisia loukkauksia, Ducksin omistajapariskunta Henry ja Susan Samueli kirjoittivat tiedotteessaan.

– Bob ilmoitti erostaan aamulla ja kertoi samalla aikovansa mennä hoidattamaan alkoholiongelmaansa. Vaikka emme hyväksy hänen käytöstään, tuemme täysin hänen pyrkimyksiään parantaa fyysistä ja henkistä terveyttään, tiedotteessa jatketaan.

Myös NHL otti kantaa asiaan.

– Tuemme Bob Murrayn päätöstä erota Anaheim Ducksin GM:n paikalta. Ymmärrämme, että hän hakee hoitoa henkilökohtaisiin ongelmiinsa, mutta liigassamme ei ole mitään sijaa sellaiselle käytökselle, josta saimme tiedon vähän aikaa sitten, NHL kertoi tiedotteessaan

66-vuotiaan Murrayn paikan Ducksin GM:nä ottaa toistaiseksi apulais-GM Jeff Solomon.