Brady Tkachuk piti melkoisen puheenvuoron Ottawa Senatorsin ja Los Angeles Kingsin välisen ottelun jälkeen. Hän joutui vastustaja Brendan Lemeieux’n puremaksi, eikä Tkachuk peitellyt tunteitaan Kings-hyökkääjää kohtaan.

– Se oli munattomin temppu, jonka kukaan voi tehdä. Tämä kaveri on sellainen – voitte kysyä hänen kaikilta joukkuekavereiltaan – ettei kukaan halua pelata hänen kanssaan, tämä kaveri on huono jätkä ja huono joukkuekaveri. Hän keskittyy aina vain itseensä, Tkachuk tykitti.

– Tämä kaveri on pelkkä vitsi. Hänen ei pitäisi olla koko liigassa. Tämä kaveri on ihan munaton. Mikään muu joukkue ei halua häntä, hän anelee, että saa pysyä NHL:ssä, mutta mikään muu joukkue ei häntä halua. Hän on täysi vitsi.

Tkachuk ei ollut vieläkään valmis. Hän veti hetken happea ja jatkoi vielä Lemieux’n haukkumista.

– Tämä on pöyristyttävää. Lapsetkaan eivät tee tuollaista. Vauvat tekevät. En tiedä, mitä hän oikein ajatteli. Hän on tyhjäpää. Huono jätkä, huono pelaaja ja hän on vain iso vitsi.