Mestiksessä KOOVEEn riveissä alkukauden pelannut suomalaishyökkääjä Juho Liuksiala on käyttänyt optionsa jatkaa kauttaan muualla. Hän siirtyy Ruotsin kolmanneksi korkeimmalle sarjatasolle Nybro Vikings IF:n joukkueeseen.

26-vuotias Liuksiala aloitti kautensa vakuuttavasti Mestiksessä. Hän tehtaili kahdeksaan otteluun tehot 5+8=13 ollen joukkueensa tehokkain pelaaja ja koko sarjan pistepörssissä sijalla 12. Hän pelasi myöskin kolme Suomen Cupin ottelua tehoin 5+1.

Liuksiala pelasi edelliset viisi kautta Liigassa Ilveksen ja Sportin riveissä. Otteluita on kertynyt runkosarjassa 230 kappaletta, joihin ovat syntyneet pisteet 37+38=75. Pudotuspeleissä hänet on nähty tositoimissa 18 matsissa pistein 1+5.

Nybron joukkueessa pelaa muitakin suomalaisia. He ovat puolustaja Markus Västilä sekä hyökkääjät Eero Savilahti, Janne Väyrynen ja Janne Kettunen.

Nybro Vikings IF

@NybroVikings
Nybro Vikings förstärker representationslaget med Juho Liuksiala. Juho är en finländsk forward med drygt 250 matcher i den finska högstaligan på sitt cv, kontraktet gäller för säsongen 2021/2022.

Läs mer på nybrovikings.com!