Sehän lähti samantien lapasesta! KHL-ottelu käynnistyi kuuden miehen joukkotappelulla

© Kuva: Getty Images

HK Sotshin ja Avangard Omskin välisessä KHL-ottelussa päähuomion vei heti ottelun alussa nähty joukkotappelu.

Tuomari pudotti ensimmäistä kertaa kiekon jäähän ja pelikellosta ehti kulua vain kolme sekuntia, kun hanskat ja mailat jo lensivät pois pelaajien käsistä. Tässä tilanteessa nähtiin yhteensä kolme taisteluparia, kun molempien joukkueiden aloittavat hyökkäyskolmikot ottivat toisistaan mittaa nyrkein.

Sotshin puolelta tappeluihin osallistuivat Bogdan Jakimov, Viktor Baldajev ja JC Lipon, kun taas Omskin joukkueesta menossa mukana olivat Nikita Komarov, Pavel Dedunov sekä Ilja Kablukov. Jokaiselle pelurille tuomittiin tilanteesta viiden minuutin rangaistus, minkä lisäksi Lipon sai myös kaksiminuuttisen väkivaltaisuudesta.

Ottelussa jaettiin lopulta yhteensä 62 rangaistusminuuttia. Peli päättyi Omskin 5-4-voittoon. Joukkueen suomalaispuolustaja Oliwer Kaski keräsi matsissa komeat pisteet 1+2.

Näet videon tappelusta alta tai täältä.