Liiga
SaiPa – Ilves
Keskiviikko 27.10. klo 18:30

SaiPa ja Ilves avaavat omalta osaltansa uuden liigaviikon. Molemmilla joukkueilla on myötätuulta purjeissa ja voittojakin alla. Sarjataulukossa vieraat ovat muutaman pykälän edellä. Molemmat vaikuttavat perusluokaltaan tällä hetkellä keskikorin porukoilta. Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kerran, jolloin SaiPa oli jatkoajan jälkeen etevämpi Hakametsässä.

SaiPa kärsi sarjan alkupuolella melkoisesta tehottomuudesta, mutta Pekka Virran suojatit ovat alkaneet pikkuhiljaa löytää tehoja. Lisäksi Sergei Monakhov ja Nick Halloran tuovat hyökkäykseen leveyttä. Maalissa Niclas Westerholm on ottanut koppeja yli 90% menestyksellä, joten siitä homman ei pitäisi jäädä kiinni. Jarno Koskirantaa joukkue kaipailisi takaisin tuloksen tekoon.

Ilvekselläkin on loukkaantumisista harmia. Marek Langhamerin poissa ollessa Vadim Zherenko on kylläkin poiminut kiekkoja hyvin. Eemeli Suomen poissaolo on luonnollisesti miinusta, eikä pakkiosastollakaan ihan täysillä ajella. Ilves on kerännyt hieman enemmän pisteitä kuin esitysten perusteella voisi odottaa. Viime otteluiden voittoputki on varmasti antanut Jouko Myrrälle hieman tilaa hengittää.

Lyö vetoa ottelusta:

Joukkueiden perusluokassa ei ole merkittävää eroa. Kotietu nostaa SaiPan suosikiksi, ja tässä ottelussa kotivoitto onkin kannattavin merkki, jota voidaan pienellä paineella suositella. Marginaalit eivät kuitenkaan ole kovinkaan suuret. Vetosuositus on SaiPa voittaa ottelun (60 min) kertoimella 2,45.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO