“On tää touhua” – yllättävät voitot ottanut HPK kohtasi viikonloppuna epäreilun oloisen tapauksen, tähtivahdilta painava viesti

© Kuva: Getty Images

Naisten Liigassa pelaava HPK kohtasi viikonloppuna todella erikoisen tilanteen, kun joukkue urakoi pohjoisen reissulla todella pahasti siipirikkoisena.

Lauantaina Kärpät luvuin 3-1 kaatanut Kerho marssitti tähän peliin vain kaksi täyttä ketjua sekä kaksi ylimääräistä pelaajaa. RoKin vieraana irronneessa 4-0-voitossa joukkueella oli sama määrä sotureita askissa.

Kokoonpanon todella raju vajaus oli seurausta karanteenista. Hämeenlinnalaisten maajoukkuevahti kommentoi tapausta ennen pitkää reissua perjantaina Twitter-tilillään.

– Puolet jengistä karanteenissa, kun viime sunnuntain pelissä altistuminen. Ei kuulemma tarpeeksi hyvä syy siirtää pelejä. Kohta lähtee 10+2 kohti napapiiriä. On tää touhua.

– Pelattaisko Liigaa, jos joukkue saisi koronan takia kasaan kaksi kenttää? Kaverin puolesta kyselen.

Rätyä käy kiittäminen siitä, että Kerhon viikonloppu meni nappiin. Tähtivahti otti lauantaina peräti 51 torjuntaa, sunnuntain työmäärä oli puolet pienempi – 25 koppia. Voittoputkessa liitävä HPK paranteli asemiaan keskikastissa, ja nyt se keikkuu neljännellä sijalla.