Buffalo Sabresin panos NHL-kauden alussa hämmentää. Joukkue on kerännyt kuudesta pelistä peräti yhdeksän pistettä, ja noilla irtoaa itäisen konferenssin nelossija. Vire jatkui jälleen, kun Sabres kaatoi tiistaiyönä Tampa Bay Lightgningin selvästi 5-1.

NHL:n viime kausien ykkösjoukkueen kärkihyökkääjiin kuuluva Steven Stamkos oli kuin varjo parhaastaan hänen ensinnäkin jäätyä pisteittä. Lisäksi kanadalainen nousi otsikoihin eräästä toisesta syystä – Dylan Cozensiin kohdistuneesta absurdista pommista.

Maanmiesten välinen tapaus ei johtanut jäähyihin, ja Sabresin ykkössentteri oli eittämättä yllättyneen oloinen niitin jälkeen. Cozens sai osuman ylävartaloon murtauduttuaan Tampan puolustusalueelle, parhaalle maalintekosektorille.

Yö kuvastaa Lightningin alkukautta osuvasti. Joukkue on konferenssissaan vasta 13:ntena, eivätkä pelit ole sujuneet läheskään odotusten mukaan. Stamkos on niitanut alkukaudesta sentään hyvän saldon 4+5.

LUE TIISTAIAAMUN NHL-JUTUISTA MYÖS:
Täysin älyvapaata puuhaa – Stars-väreihin pukeutunut ihminen pilkkasi Columbus-vahtia Matiss Kivlenieksin kuolemalla: ”Tässä maailmassa on typeriä ihmisiä”

Suomalaisvahti avasi NHL-kautensa nollapelillä – fanit innostuivat huutamaan nimellä: ”Se oli mukavaa”