Nyt kävi köpelösti! NHL-seuran rahat eivät riitä kakkosvahtiin – solmi sopimuksen amatöörin kanssa

© Kuva: Getty Images

Toronto Maple Leafsin palkkakatto on äärimmilleen venytetty. Lähes jokainen penni on käytetty hyödyksi joukkueen vahvistamiseksi, mutta samaan aikaan ratkaisu tuo omat riskinsä. Yksi niistä riskeistä realisoitui heti kauden aluksi.

Toronton uusi maalivahti Petr Mrazek loukkaantui. Hän on sairaslomalla kaksi seuraavaa viikkoa. Vielä huonompi uutinen on se, ettei Toronton palkkakatossa ole tilaa, että seura voisi nostaa uuden kakkosvahdin AHL:stä.

Kakkosvahti löytyi odottamattomasta osoitteesta: Toronton yliopistojoukkueesta. Seura solmi tryout-sopimuksen amatöörivahti Alex Bishopin kanssa. Hän on pelannut USports-liigassa viimeksi kaudella 2019-20.

Toronton ainoa NHL-maalivahti on nyt Jack Campbell. Hänen on pelattava kaikki pelit seuraavan parin viikon ajan. Torontossa eletäänkin jännittäviä aikoja, sillä jos Campbell vielä loukkaantuu, seura on pahassa lirissä.

LUE MYÖS: Floppikausi ei hiljentänyt uhoa! Erik Karlsson lataa: ”Olen yksi parhaista pelaajista koko maailmassa”