NHL:stä kantautui sunnuntaina kaksin kappalein ikäviä loukkaantumisuutisia.

Carolina Hurricanesin kärkihyökkääjiin lukeutuuva Nino Niederreiter on sivussa seuraavat viikot alavartalovamman vuoksi. Sveitsiläisen odotetaan palaavan tositoimiin vasta marraskuun lopulla.

29-vuotias laitahyökkääjä on iskenyt alkukaudella kolme maalia. Niederreiter oli viime kaudella joukkueensa seitsemänneksi paras pistemies tämän iskettyä 56 runkosarjapelissä 20 maalia ja 34 tehopistettä.

Anaheim Ducks tiedotti puolestaan siirtohuhuissa pyörivän Rickard Rakellin kärsivän ylävartalovammasta, joka pitää hyökkääjän sivussa kaukaloista usean viikon ajan. 28-vuotias Rakell on iskenyt alkukauden kahdeksassa ottelussa neljä maalia.

Ducks on lisäksi siirtänyt Rakellin tavoin pitkään siirtohuhuissa pyörineen Jakob Silfverbergin sivuun kokoonpanosta koronaprotokollan vuoksi. Silfverberg on pelannut alkukauden aikana yhdeksän ottelua tehoin 1+7=8.