Mikko Lehtosen SKA-siirto ottaa todella koville – somessa sataa tylyä palautetta: ”Hyi h*lvetti – kilpaurheilu tapettiin”

© Kuva: Getty Images

Puolustaja Mikko Lehtosen siirto SKA Pietariin on herättänyt viime päivinä valtavasti keskustelua.

Lehtosen solmi KHL:n jättiläisseuran kanssa nelivuotisen sopimuksen, kun SKA hankki Jokereilta suomalaisen pelaajaoikeudet antamalla toiseen suuntaan merkittävän taloudellisen korvauksen sekä amerikkalaispuolustaja Brennan Menellin KHL-oikeudet.

Helsinkiläisseuran fanien keskuudessa siirtoa ei katsottu hyvällä. Jokerit tavoittelee KHL:n mestaruutta, joten pahimman kilpakumppanin vahvistaminen ei ollut läheskään kaikkien mielestä fiksu peliliike. Jokerit tosin toimi tilanteessa Lehtosen tahtojen mukaisesti, sillä puolustaja halusi siirtyä helsinkiläisseuran sijaan nimenomaan SKA:n riveihin.

Näet alta, miten kiekkoihmiset reagoivat Lehtosen siirtoon: