Liigajoukkue KalPa tiedotti nettisivuillaan, että se on tehnyt jatkosopimukset Jesper Mattilan, Hugo Galletin ja Sami Tavernierin kanssa. Kaksi ensimmäistä pysyvät Kuopiossa kevääseen 2024 asti, Tavernierin lappu pitää hänet Savossa seuraavat puolitoista kautta.

– Kaikki kolme pelaajaa ovat tärkeitä palasia meidän tulevaisuuden kannalta. Kaikilla on korkea työmoraali ja he luovat pohjaa meidän pelaamiselle. Jokaisella pelaajalla on omat vahvuutensa ja heillä on potentiaalia kehittyä seuraavalle tasolle täällä Kuopiossa, KalPan urheilujohtaja Anssi Laine sanoi.

Pelaajista pakki Gallet on ollut tällä kaudella tehokkain, kun sesongin 16 ottelua ovat tuoneet tehot 3+3. Saman verran pelanneen Mattilan saldo on 1+2, Tavernier on summannut 11 matsissa pisteet 0+2.

KalPa keikkuu Liigassa yhdeksännellä sijalla. Kauden 16 ottelua ovat tuoneet kaikkiaan seitsemän voittoa ja 21 pistettä.

Liigassa pelataan torstaina ottelu Tappara-HIFK.