Jyväskylän JYP tiedotti keskiviikkona kapteenistonsa kaudella 2021-22.

JYPin uudeksi kapteeniksi valikoitui hieman jopa yllättäen Tshekin pääsarjasta HC Litvinovin joukkueesta täksi kaudeksi hankittu puolustaja Jan Scotka.

Tulokaspuolustaja on ottanut nopeasti johtavan roolin jyväskyläläisseurasta.

– Kapteeniksi valitseminen on tietenkin itselleni iso kunnianosoitus ja arvostan sitä todella paljon. Pystyn sanomaan sanottavani otteluiden aikana ja auttamaan joukkuettamme ja nuoria pelaajiamme. Kapteeni ei johda yksin, vaan kapteeniston pitää yhdessä pystyä auttamaan ja johtamaan joukkuettamme. Joukkueellamme on yhteinen tavoite ja tulemme työskentelemään yhdessä tavoitteemme saavuttamiseksi, 25-vuotias tshekkipuolustaja kommentoi valintaansa kapteeniksi.

JYPin varakapteeneina toimivat ensi kaudella Jerry Turkulainen, Samuel Helenius, Braden Christoffer ja Mikko Salmio.

– JYPin kapteenisto edustaa kokemusta, johtajuutta sekä nuorta energiaa. He johtavat joukkuetta esimerkillä, vahvalla kommunikaatiolla ja luottamuksella. Heidän kokemuksensa kansainvälisistä peleistä sekä SM-liigasta tukevat vahvasti joukkueen kasvua yhteiseen tavoitteeseen, JYPin vastuuvalmentaja Jukka Ahvenjärvi kommentoi seuran tiedotteessa.

JYP Jyväskylä

@JYPJyvaskyla
JYPin liigajoukkueen kapteenisto on valittu kaudelle 2021-2022. 🌪🏒

Joukkueen kapteenina tulevalla kaudella toimii Jan Scotka. Varakapteeneina toimivat Turkulainen, Salmio, Helenius ja Christoffer. 💪🏻

Lue lisää: jypliiga.fi

#JYPliiga #MeOllaanJYP #Liiga