Sveitsin pääsarja National League pyörähti käyntiin viime viikon aikana. Joukkueet ovat tähän mennessä pelanneet 1-3 ottelua. Pistepörssin kärkisijoilta löytyy tällä hetkellä suomalaisille varsin tuttuja nimiä.

Kärjessä komeilee tällä hetkellä kevään 2019 maailmanmestari Toni Rajala. EHC Biel-Biennen 30-vuotias hyökkääjä on onnistunut ensimmäisessä kolmessa matsissaan kasaamaan pisteet 1+5. Rajala pelaa jo kuudetta kauttaan seurassa.

Kolmannelta sijalta löytyy puolestaan Valtteri Filppula, joka siirtyi täksi kaudeksi NHL:stä Gèneve-Servetten riveihin. 37-vuotias Filppula on pelannut kaksi ottelua ja takonut heti kättelyssä komeat pisteet 2+3.

Neljäntenä perässä seuraa Jokereista tuttu hyökkääjä Brandon Kozun. Nykyään Ambri-Piottaa edustava taituri on merkkauttanut kahteen ensimmäiseen peliinsä pinnat 3+1. Tämän hetken kymmenen tehokkaimman pelaajan joukkoon mahtuvat myös Zürich Lionsin Justin Azevedo (1+3), joka on tuttu myös Lukosta, sekä Ambri-Piottan Peter Regin (0+4), joka kuului Jokerien kapteenistoon useamman kauden ajan.

Muista suomalaisista pistetilinsä tällä kaudella ovat onnistuneet avaamaan Langnau Tigersin suomalaiskaksikko Aleksi Saarela (2+1) sekä Harri Pesonen (1+2), Bielin Jere Sallinen (2+0) ja Ambri-Piottan Juuso Hietanen (0+1).