Liigan oudot tähtivalinnat puhuttavat – lentispelaaja muistutti kiusallisesta tapauksesta: “Kieltäyty hakemaan kolmea tähteä – oli vielä 3400 euroa voittajalle”

© Kuva: Juha Tamminen

Lauantaina Porissa pelatun Ässien ja Lukon välisen Satakunnan paikallismatsin tähdistöpelaajavalinnat aiheuttivat kummastusta. Raumalaisjoukkue tuhosi Padan 0-6, mutta tähdiksi valittiin järjestyksessä Sakari Salminen, Kristian Pospisil ja Derek Barach.

Näistä hyökkääjät Salminen ja Barach ovat Ässien pelaajia. He jäivät luonnollisesti tehoitta, ja pelaajien tehotilastot näyttivät matsin tauottua lukemia -1 ja -2.

Tällaiset valinnat puhuttavat, mutta voivat olla pahimmillaan myös kiusallisia itse pelaajille. Suomen lentopallomaajoukkueen tähtipelaaja, Savo Volley hakkuri Olli-Pekka ”Lelu” Ojansivu nosti Twitterissä esiin takavuosilta elävän esimerkin.

– Muistan yhen kerran, kun meiän passari kieltäyty menemästä hakemaan kolmea IS-tähteä. Huusi vaan, etten tule. Sillon oli vielä 3400 euroa voittajalle. Kuuluttaja kuulutti kylmästi uuden kolmen tähden saajan vastustajajoukkueesta. Hävetti, Ojansivu twiittasi.

Nykypäivänä tähtiä valitsevat paikkakuntakohtaisesti tunnetut kiekkovaikuttajat, ja tässä tapauksessa kysessä oli Pertti Juhola. Aiemmin kunniasta saivat nauttia Ilta-Sanomien väki.


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.