KHL
Jokerit – Lokomotiv Jaroslavl
Tiistai 14.09. klo 18:30

Jokereiden kauden alku on ollut kaksijakoinen. Hankalan alun jälkeen voittoja on alkanut tulla – joskin pelin taso on heitellyt edelleen. Lauantaina narripakka otti kuitenkin upean vierasvoiton hallitsevasta KHL:n mestarista Avangard Omskista. Tiistaina vastaan tulee Lokomotiv Jaroslavl, joka riepotteli Jokereita viime kevään pudotuspeleissä pahemman kerran.

Jokerien Kunlun-voitto oli tehtyjen maalien puolesta hieno, mutta puolustus oli ottelussa hyvin epävarma. Siihen nähden lauantainen vierasvoitto Omskista oli todella vakuuttava esitys – joukkuepeli otti ison harppauksen eteenpäin. Loppuviikon voitot antoivat varmasti henkisellä puolella Jokereille todella ison buustin. Kalle Kossila ja Iiro Pakarinen ovat olleet alkukaudesta Jokereiden tehokkaimmat pelurit.

Lokomotiv Jaroslavl ei ole vakuuttanut alkukaudesta sitten ollenkaan. Joukkue on voittanut Dinamo Riikan kahdesti, mutta kolme kertaa joukkue on poistunut kentältä tappio niskassaan. Peli on vielä sekavaa, eikä puolustuspeli täysin vakuuta. Tulivoimaa joukkueella pitäisi kyllä olla edelleen, sillä Reid Boucheriin sekä Maksim Shalunoviin asetetaan isoja odotuksia. Lokomotiv on vaarallinen, mutta vielä vaiheessa.

Lyö vetoa ottelusta:

Ottelu on voittajan kannalta hyvin ympäripyöreä, ja tätä mieltä ollaan myös vetomarkkinoilla. Kannanottoa otetaan maalimääristä, sillä molemmilla joukkueilla on alakerrassa kysymysmerkkejä. Vetosuositus on Ottelussa yli 5.5 maalia (60 min) kertoimella 2,30.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO