Jokereiden kahdeksatta peräkkäistä voittoa leimasi tähden tyhmä sekoilu – Lauri Marjamäki suorana: “Ei hyväksyttävää – ei kuulu voittavaan jääkiekkoon”

© Kuva: Mikko Taipale/Jokerit

Jokerit jatkoi KHL:ssä jo kahdeksan ottelun voittoputkeen, kun keskiviikkona kaatui Torpedo Nizhni Novgorod todella vahvan kolmannen erän ansiosta. Itäisen konferenssin kärkinipun Brian O’Neill lapioi 2-3-voittomaalin digitaalien näyttäessä aikaa 59.29. Peli päättyi lopulta 2-4.

– Viides peli yhdeksään päivään ja matkustamiset päälle. Siihen nähden pelasimme erittäin hyvän pelin. Ehkä eniten olen ylpeä kolmannesta erästämme, että löysimme tien voittoon, päävalmentaja Lauri Marjamäki kehui joukkueen nettisivuilla.

Jokerien – jonka ykkösnimet tehojen valossa olivat pisteet 1+1 tehnyt O’Neill ja kaksi häkkiä syöttänyt Tommi Kivistö – tekemisestä löytyi yksi epäkohtakin.

Tällä kaudella neljässä pelissä peräti viisi maalia latonut Nicklas Jensen sortui nyt idioottimaisuuteen. Hän lensi avauserän loppupuolella pihalle isoista ovista puskemisen takia. Marjamäen mielestä jäähy oli turha, ja tapaus käsiteltiin joukkueen sisällä nopeaan tahtiin.

– Se ei ollut hyväksyttävää käytöstä. Tuollainen ei kuulu voittavaan jääkiekkoon.

Jokereilla ei ollut nelosvitjassa ylimääräistä pelaajaa, ja joukkue veti lopun läpi vajaalla hyökkääjistöllä.

– Hyvin kierrätimme 11 hyökkääjää. Välillä mentiin kolmella oikealla laiturilla, välillä kolmella sentterillä. Saatiin jaettua kuorma tasaisesti.