Montreal Canadiensista Carolina Hurricanesiin siirtyvä Jesperi Kotkaniemi jätti sunnuntaina hyvästit vanhalle seuralleen.

21-vuotias porilaishyökkääjä kiitteli Instagram-tilillään julkaisemassaan päivityksessä koko montrealilaisyhteisöä kolmesta vuodestaan seurassa.

– Minun on todella vaikeaa sanoa hyvästit Montrealille. Olen viettänyt urani tähän asti parhaat vuodet tässä maailman parhaassa kiekkokaupungissa ja tulen aina vaalimaan muistoani näistä kolmesta vuodesta.

– Pelaaminen NHL:ssä, Habsin edustaminen sekä pääsy niin lähelle Stanley Cupin voittoa olivat unelmieni täyttymys. Minulla ei ole muuta kuin äärimmäistä kunnioitusta Habsin omistajia, johtoa, valmennusta, joukkuekavereita ja hienoja ja intohimoisia kannattajia kohtaan. Kiitos paljon, merci!

– Nyt on aika siirtyä eteenpäin. Koen olevani etuoikeutettu, että voin jatkaa uraani Carolina Hurricanesissa. Olen kuullut pelkkää hyvää joukkueesta, organisaatiosta, faneista ja Raleigh’sta kaupunkina.

– Odotan innolla sitä, että saan liittyä Canesiin ja antaa kaikkeni saavuttaakseni lopullisen päämääräni jääkiekon saralla, Kotkaniemi kirjoittaa.

Kymmeniätuhansia tykkäyksiä kerännyt päivitys sai paljon huomiota myös hyökkääjän entisiltä ja tulevilta pelikavereilta, jotka kommentoivat miehissä suomalaisen päivitystä. Voit lukea kommentteja alta löytyvästä upotuksesta.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Jesperi Kotkaniemi (@jesperikotkaniemi) jakama julkaisu