Jaromir Jagr oli itsekin viime kauden jälkeen huolissaan kunnostaan tulevalle kaudelle, sillä sarjatasoa alempana luistin ei enää kulkenut erityisen hyvin. Jagr totesi sponsorien tuen jatkumisen olevan ainoa asia, joka saa hänet vielä jatkamaan uraansa.

Huoli vaikutti olevan turhaa. Seitsemän ottelun jälkeen 49-vuotiaan legendan pistelukemat ovat mallia 5+3=8, mikä oikeuttaa pistepörssin sijalle 9. Kärki on vain kahden pisteen päässä ja viime kaudella NHL:ssä hyvän kauden pelannut David Krejci on edellä vain isomman maalimäärän turvin.

Jagrin omistamalla nousijajoukkue Rytiri Kladnolla kausi on alkanut kohtuullisesti nousijastatukseen peilaten. Kahdeksan ottelun jälkeen kasassa on kolme voittoa, joista kaksi on tullut varsinaisen peliajan jälkeen. Sarjataulukossa takana on kolme joukkuetta, joista HC Vitkovice tullee alkukauden perusteella pian ohi, sillä se on pelannut vain neljä ottelua.