© Kuva: Juha Tamminen

Ässät – Lukko: Satakunnan derby vetokohteena

Liiga
Ässät – Lukko
Lauantai 25.09. klo 18:00

Ässät ja Lukko taistelevat lauantaina Satakunnan herruudesta. Kummankaan joukkueen alkukausi ei ole ollut mikään täysosuma, ja paikallispelistä haetaan varmasti parempia asemia jatkoa ajatellen. Valmentajilla on ottelussa näytettävää – Ari-Pekka Selinin työpaikan kohtalosta on ehditty jo spekuloida alkukauden aikana. Myös Marko Virtasen kuherruskuukausi on auttamatta ohi.

Ässät haki viikolla Mikkelistä kaksi pistettä, vaikka oli ottelussa paikoitellen hyvin suurissa vaikeuksissa. Edellinen kotiottelukaan ei vakuuttanut, sillä Kärpät ratkaisi pelin jo ensimmäisessä erässä. Ässien alakerta on ollut tähän asti hyvin haavoittuvainen. Lisäksi tulivoima on aivan liian harvojen hyökkääjien varassa. Paikallisottelut ovat olleet porilaisille viime aikoina hyvin vaikeita, ja tähän olisi nyt saatava muutos.

Lukon viikko on ollut hyvin kaksijakoinen. Sportia vastaan joukkue niiasi melko täydellisesti, eikä Tapparaakaan vastaan ollut helppoa. Paikoitellen otteet ovat hyviä, mutta peli saattaa hajota äkkiarvaamatta – ja varsinkin alakerrassa touhu on pahimmillaan ollut suoranaista sekoilua. Laatua Lukolta kuitenkin löytyy, kun se vain saadaan esiin. Kuitenkin Tappara pääsi turhan usein hyville maalintekopaikoille.

Lyö vetoa ottelusta:

Derbyt ovat aina oma lukunsa, mutta vedoissa mennään yksinkertaisella taktiikalla ja perusluokka edellä. Ässät on tällä hetkellä otollinen vastapelijoukkue, ja vedot laitetaan vierasvoitolle: Lukko voittaa ottelun (60 min) kertoimella 2,26.

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.