Totta se on: Taavi Vartiainen palaa kaukaloihin tutuissa maisemissa – “Omat tavoitteet ovat korkealla”

© Kuva: Getty Images

Huhut Taavi Vartiaisen siirtymisestä Mestiksessä pelaavaan Heinolan Peliittoihin muuttuivat todeksi perjantaina, kun joukkue tiedotti ensi kautta koskevasta diilistä kotisivuillaan. Liigassa liki 300 ottelua pelannut kovaotteinen, ja pisteiden tekemiseen kykenevä hyökkääjä liittyy joukkueen mukaan välittömästi.

Viime kaudella vain yhden ottelun Mestiksen KOOVEEssa pelannut Vartiainen hyppää mukaan ja tuttuihin maisemiin kuulemma erittäin mahtavalla ja odottavaisella fiiliksellä.

– Alla on pitkä on joukkueharjoittelusta ja olen innoissani odotellut, että päästään jätkien kanssa tositoimiin. Omat tavoitteet ovat korkealla, halu päästä takaisin Liigaan on palava.

– Koen, että Peliitat tarjoaa minulle täydellisen alustan mahdollistaa tämän. Peliitoilla on nälkäinen joukkue ja valmennus, joka inspiroi itseäni jättämään aina kaiken kentälle, mikä minusta lähtee irti.

Vartiainen nousi otsikoihin viime syksynä kerrottuaan kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstään rohkeasti ja ihailtavan suorasti sosiaalisessa mediassa.