Sairastumisesta avoimesti kertonut liigapelaaja palaamassa kaukaloon Mestiksessä

© Kuva: Getty Images

Viime kaudella Tampereen Ilveksen rinkiin kuulunut, ja kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstään rohkeasti ja ihailtavan suorasti sosiaalisessa mediassa viime syksynä kertonut Taavi Vartiainen on palaamassa kaukaloon.

Pelaajan tie on viemässä Tampereelta takaisin tuttuihin maisemiin, ja Mestiksen Peliittoihin. Viime kaudella taudin kanssa kovastikin kamppailut, ja lopulta vain yhden ottelun Mestiksen KOOVEE:ssa pelannut kovaotteinen hyökkääjä kertoi äskettäin Pelicansin kotisivujen haastattelussa jo palanneen Päijät-Hämeeseen.

– Pääsin Tampereelta suoraan Lahteen ystävieni ympäröimäksi, ja minut lähetettiin yksityiseltä puolelta Päijät-Hämeen Akuuttiin psykiatriseen työryhmään. Siellä saatiin nopea apu ja tiiviimpi hoitojakso, mikä loppui kesäkuun puoliväliin. Sieltä siirryttiin oman oireyhtymän työryhmään, missä on vähän erilaista terapiaa nykyisin noin kerran kahdessa viikossa.

Kun pelaajalla on ehdottomasti käyttöä Liigassa, voi Vartiainen Mestikseen siirtyessään olla heinolalaisjoukkueen merkittävimpiä pelaajia. Hän esiintyi Peliittojen paidassa kausina 2015-17 lainalla 14 pelissä pistein 3+6=9 (-5).


Kärpät – Ilves | Betsit Kärpille!

Onko Ilves toipunut lauantaisesta rökityksestä vai tuleeko lisää lunta tupaan?