Tällaisia viestejä Evander Kane lähetti aborttikohussa: ”Ota ne pillerit”

© Kuva: Getty Images

Evander Kane on joutunut keskelle värikkään kesänsä kenties tuhoisinta kohua. Hänet on haastettu oikeuteen, kun hän syytteen mukaan painosti Holly Parkerin tekemään abortin, lahjoi tätä miljoonilla dollareilla ja jätti lopulta maksamatta. Voit lukea lisää aiheesta tästä.

Haasteen yhteydessä Parkerin asianajaja kuvaili osapuolten välistä vuorovaikutusta. Kane oli huolissaan, mitä raskaus tekisi hänen uralleen: ”Tämä tulee olemaan kamalaa. Tämä pilaa urani. Anelen ja pyydän, ota ne pillerit”, Kane kirjoitti oletettavasti viitaten raskauden keskeyttämiseen.

Parker vastasi, ettei ”anna kenenkään painostaa häntä tekemään aborttia niin kuin hän oli tehnyt kahden ensimmäisten raskauksien kohdalla”.

Nämä viestit Parkerilla olivat itsellään hallussa. Oikeusprosessin aikana loputkin viestit voitaisiin lakiteitse kaivaa Kanelta.


St. Louis Blues – Florida Panthers | Kissapaidat vahvoilla Missourissa!

Floridan ruuti on kuivaa! Joutuuko Ville Husso jälleen kiekkosateeseen?