NHL-tähti Evander Kane haastettu oikeuteen – painosti naisystävänsä aborttiin ja jätti maksamatta

© Kuva: Getty Images

San Jose Sharksin tähtihyökkääjä Evander Kane viime aikoina ollut jatkuvien kohujen keskellä. Ensin hän jätti konkurssihakemuksen uhkapeliongelmansa vuoksi, seuraavaksi hänen vaimonsa syytti häntä sopupeleistä ja perheensä hylkäämisestä ja pian selvisi, että Kanen joukkuekaverit eivät pystyneet sietämään häntä.

Nyt Kane on keskellä kenties kaikkein pahinta kohua. Hope Parker on haastanut hänet oikeuteen. Haasteen mukaan Kane oli luvannut maksaa hänelle vähintään 2 miljoonaa dollaria, jotta Parker keskeyttäisi raskautensa. Kane ei koskaan maksanut luvattua summaa. Kolmannen abortin aikoihin vuonna 2018 Kane meni naimisiin tulevan ex-vaimonsa Anna Kanen kanssa.

Syytteen mukaan Parker oli jo aiemmin tehnyt kaksi aborttia kiekkoilijan toiveesta. Kane maksoi toisesta abortista 125 000 dollaria.

Kolmas abortti tapahtui vuonna 2018. Syytteen käsittelyä on hidastanut koronapandemia sekä Kanen konkurssiprosessi.


St. Louis Blues – Florida Panthers | Kissapaidat vahvoilla Missourissa!

Floridan ruuti on kuivaa! Joutuuko Ville Husso jälleen kiekkosateeseen?