Naisten MM-kisat
Suomi – Sveitsi
Tiistai 31.08. klo 22:30

Naisleijonien taistelu välierässä USA:a vastaan ei kantanut loppuotteluun asti, vaan Pasi Mustosen suojatit joutuivat pukusuojaan 3-0 tappio niskassaan. Sveitsi puolestaan jäi odotetusti Kanadan jalkoihin lukemin 4-0, ja ottelu olisi voinut päättyä paljon rumemminkin lukemin. Pronssiottelussa Suomi on selkeä suosikki, ja oletetusti pronssikin kelpaa Naisleijonille paremmin kuin hyvin.

Naisleijonat selvisi ensimmäiselle erätauolle maalittomassa tasapelissä. Suomella oli myös mahdollisuutensa mennä johtoon, sillä Petra Niemisellä sekä Elisa Holopaisella oli hyvät paikkansa. Suomi pääsi myös pelaamaan 5-3 ylivoimalla, mutta tuloksetta. Toisessa erässä jenkit saivat kaksi maalia loistopelin pelanneen Anni Keisalan taakse, eikä tästä enää toivuttu.

Suomi pysyi hyvin jenkkien vauhdissa mukana, ja peli-ilme oli hyvä. Pronssiotteluun vastus helpottuu oleellisesti, sillä Sveitsi on pari luistimenpotkua Naisleijonia perässä. Alkusarjassa Suomi vei Sveitsiä aivan miten tahtoi, ja peli oli ohi jo ensimmäisen erän jälkeen. Jos palautuminen välierästä sujuu nuottien mukaan, on samanlainen kyyti mahdollinen ja jopa todennäköinen. Lisäksi Suomella on lepoetua muutaman tunnin verran.

Lyö vetoa ottelusta:

Kisat ovat tähän asti menneet vedonlyönnillisesti sangen hyvin. Pronssiottelussa yritetään vielä jatkaa osumia ottamalla Suomea tasoituksella. Vetosuositus on Tasoitusveto, Suomi -2.5 kertoimella 1,72.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO