Mestiksessä on tapahtunut tänään paljon. Sekä RoKi että Ketterä julkaisivat tukun sopimuksia tulevalle kaudelle.

Ketterän hankinnan koostuvat SaiPan organisaation pelaajista. Topi Piipponen ja Niko Kautiainen saapuvat Imatralle lainasopimuksella, mutta Elmeri Kaksoselle Ketterä on uusi työnantaja.

Kaksonen tunnetaan yli 600 Liiga-ottelun kokeneena 34-vuotiaana hyökkääjänä, kun taas 24-vuotiaala Piipposella Liiga-kokemusta löytyy 177 ottelun verran. Kautiaisella ensimmäiset viisi kotimaista pääsarjaottelua kerääntyivät vyölle viime kaudella, mutta niissä 21-vuotiaalle hyökkääjälle tehoja kertyi lukemin 1+3=4.

RoKin uusia hankintoja ovat Sergei Lisov, Jonas Kail ja Toni Nurminen. Nurminen tulee rovaniemeläisjoukkueeseen koeajalle Suomi-sarjan Raahe-Kiekosta. KooKoon junioreista RoKiin siirtyvä puolustaja Lisov sen sijaan sai koko kauden mittaisen sopimuksen. Kail on 21-vuotias tryout-sopimuksen saanut puolustaja EHC Linzin organisaatiosta.

Viime kauden joukkueesta koeajalle jäävät enemmän tai vähemmän RoKin junioreissa pelanneet Janne Ulkuniemi, Pekka Hartikainen, Riku Helin, Elias Kaarela ja Aleksi Määttä. Koko kauden sopimuksen saivat Santeri Hanska ja Antti Järvelä.