Lahden Pelicans kertoi esimerkiksi Instagram-tilillään, että joukkueen kapteenina toimii ensi kaudella kokenut puolustaja Joonas Jalvanti, 32. Lähes 500 liigaottelun pakki perii C:n natsat MM-hopeamitalisti Hannes Björniseltä, joka siirtyi kesällä Lahdesta KHL-joukkue Jokereihin.

Kapteenisto valikoitui joukkueen sisäisellä äänestyksellä, ja siinä apukapteeneiksi seuloituivat hyökkääjät Miika Roine ja todellinen lahtelaisikoni Antti Tyrväinen.

– Kaikilla joukkueen jäsenillä oli yksi ääni kapteenille sekä varakapteeneille. Äänestulos oli hyvin selkeä eli joukkueella on iso luotto kapteenistoonsa, Pelicans-luotsi Tommi Niemelä kertoi joukkueen tiedotteessa.

– On mahtavaa saada lahtelaisen kiekkokoulun kasvatti, erittäin luotettava ja kokenut pelaaja kapteeniksi. Jalvanti on loistava jatkaja lahtelaisten kapteenien listaan.

Lahtelaissyntyinen pakki palasi Pelicansiin Ruotsin SHL:stä viime kaudeksi summaten kauden 42 runkosarja- ja pudotuspeliottelussa tehot 4+8=12 (+5).