KHL:stä löytyy sellaisia tarinoita, joita ei löydy ihan heti mistään muusta huippusarjasta.

Lokomotiv Jaroslavlin riveissä omalla pelaajaurallaan esiintynyt Niklas Hagman paljasti NordicBet Studion viimeisimmässä jaksossa, että hänen pelikaverinaan kaudella 2012-13 pelannut Sami Lepistö sai tylyllä tavalla potkut seurasta.

– Sami Lepistö pelasi siellä myös. Vietettiin jouluaattoa yhdessä, ja seuraavana päivänä lähdettiin vieraspelireissulle. Kun tultiin ennen lähtöä hallille, Samin pelikassi oli kopin ulkopuolella. Hänet oli ostettu joukkueesta ulos, ilman mitään ennakkovaroitusta.

Lokomotiv ilmoitti julkisuuteen, että sopimus olisi irtisanottu yhteisymmärryksessä. Totuus oli kuitenkin jotain aivan muuta.

– Minulle päävalmentaja sanoi sitten pelimatkalla, että hän olisi halunnut minullekin kenkää, mutta muut apuvalmentajat estivät. Oli ”kiva” jatkaa siellä loppukausi, varsinkin kun Sami oli toisena suomalaisena ollut siellä mulle henkireikä, Hagman paljastaa NordicBet Studiossa.

Lepistön potkujen avulla Lokomotiv säästi rahaa, sillä potkut tulivat ennen vuoden vaihdetta, eikä seuran näin ollen tarvinnut maksaa koko kaudesta palkkaa.

Mikäli haluat kuunnella Hagmania lisää, niin voit katsoa NordicBet Studion jakson täältä.

Lähde: NordicBetin tiedote