Nathan MacKinnon määrää, mitä koko joukkue saa syödä – ex-pelikaveri paljastaa tarinan supertähden takana: ”Hän on hullu”

© Kuva: Getty Images

Colorado Avalanchen ykkössentteri Nathan MacKinnonin kuuluu monien asiantuntijoiden papereissa jääkiekon ehdottomaan eliittiin. Viimeisten kausien aikana on jopa käyty keskustelua siitä, onko MacKinnon jopa parempi kuin Connor McDavid.

MacKinnon on tehnyt urallaan huimaa jälkeä NHL:ssä. Hän on jo kolmesti yrittänyt 90 tehopisteen rajapyykin runkosarjassa. Tähän mennessä parhaassa iskussa MacKinnon nähtiin 2019-20 pudotuspeleissä. 15 matsissa sentteri tykitti hurjat tehot 9+16=25.

Maailman huipulle nouseminen on vaatinut kuitenkin uhrauksia. Entinen joukkuekaveri Nikita Zadorov paljasti venäläismedialle, mitä MacKinnonin menestyksen takaa löytyy.

– Hän on todellinen ammattilainen. Hänellä on ravintoterapeutti, jolle hän maksaa 50 000 dollaria vuodessa. Hänellä on lääkäri tai fysioterapeutti, joka asuu hänen kanssa. Joka päivältä hän maksaa 1000 dollaria ja sen lisäksi vuokraa vielä asunnon. Hänellä on oma kokki, jolle hän maksaa toiset 100 000 dollaria vuodessa. Hän sijoittaa itseensä ja omaan kroppaansa, jotta hän voi pelata parhaalla mahdollisella tasolla, Zadorov kertoo.

– Hän on hullu. Hän syö järkevästi eikä juo. Hän juo ainoastaan vettä. Kaksi vuotta sitten Coloradossa hän hankkiutui eroon kaikesta popkornista, jäätelöstä ja jälkiruuasti pukuhuoneessa ja ottelua edeltäviltä aterioilta. Hän jopa kielsi juustokastikkeen pastasta. Hän vaihtoi pastankin kikhernepastaan, jossa on enemmän proteiinia.

Kovalle vaatimustasolle on vain yksi tavoite.

– Hän sanoo: ”Kaverit, jos te haluatte syödä tuollaista roskaa niin tehkää se sarjatauolla. Kun tulette tänne, niin sellaista ei tehdä, sillä me voitamme Stanley Cupin”, Zadorov kertoo.


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004