CHL
Lukko – Lausanne
Torstai 26.08. klo 19:00

CHL:ssä kiekko tippuu tänään jäähän, ja heti avauspäivänä on täysi rähinä päällä. Alkuotteluja leimaa kovasti se, että joukkueet ovat vasta hitsautumassa yhteen ja alla on vasta muutamia treenimatseja. Tämä aiheuttaa haasteita – mutta ehkä myös mahdollisuuksia – kun vetoja pähkitään CHL-otteluihin.

Lukko päätti viime kauden kauan kaivattuun Suomen mestaruuteen. Samalla päättyi Pekka Virran aikakausi Raumalla. Tilalle penkin taakse tuli JYPin CHL:n mestaruuteen johtanut Marko Virtanen, joka viime kaudella oli vastuussa Lukon U20-joukkueesta. Lukosta lähti mestaruuden jälkeen avainpelaajia kirkkaampiin valoihin, mutta tilallekin saatiin laatua, ja joukkueen voidaan sanoa olevan tälläkin kaudella vahva. Pre-seasonia on varjostanut ykkösveskari Lassi Lehtisen loukkaantuminen.

Lausanne on laadukas sveitsiläisjoukkue. Runkosarjan neljäs tila viime kaudella ja CHL:n puolivälierät kaudella 2019-20 kertovat, ettei joukkuetta voi ohittaa olankohautuksella. Joukkueeseen liittyivät sentteri Phil Varone Barys Nur-Sultanista sekä Jiri Sekac Omskista. Puolustuksen ykköskasvo on luotettava Lukas Frick ja kiekkoja napsii kiinni kokenut Tobias Stephan.

Lyö vetoa ottelusta:

Lukko ei vakuuttanut harjoituspelissä Ässiä vastaan, joten joukkue on vielä vaiheessa. Lausannella on allaan pelejä laadukkaita sveitsiläisjoukkueita vastaan, eikä sitä ole syytä pitää vetomarkkinoiden lailla näin selkeänä dogina. Niinpä pikkusuositus lähtee vierasmenestyksestä: Lausanne voittaa ottelun (60 min) kertoimella 3,25.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO