KHL:ssä huimaa jälkeä viime kaudella tehnyt hyökkääjä Dmitrij Jaskin allekirjoitti heinäkuun lopussa yksivuotisen ja 3,2 miljoonan dollarin palkan takaavan sopimuksen Arizona Coyotesin kanssa.

Jaskinin joukkuetoverina ja kapteenina kaudella 2018-19 Washington Capitalsissa toiminut Aleksandr Ovetshkin näkee, että 28-vuotias tshekkihyökkääjä tulee tekemään huippujälkeä alkavalla kaudella.

– Mielestäni on itsestäänselvää, että tulosta syntyy. Kaikki tietävät, että ”Dima” on kehittynyt vahvemmaksi. Ei ole sattumaa, että Jaskin on ollut yksi KHL:n parhaita hyökkääjiä. Jumala suokoon hänelle menestystä Arizonassa ja sen, että hän saisi paikan täältä, Ovetshkin hehkutti NHL:n venäjänkielisillä verkkosivuilla.

Jaskin edusti Ovetshkinin kasvattiseuraa Dinamo Moskovaa vuodesta 2019 lähtien. Voimakas hyökkääjä oli viime kaudella KHL:n paras maalintekijä 38 osumallaan.

Jaskin on alkujaan St. Louis Bluesin kesän 2011 toisen kierroksen (41.) varaus. Hän on pelannut ennen KHL:ään siirtymistä NHL:ssä yli 300 ottelua Bluesin ja Capitalsin riveissä.