Kakkoskierroksella varattu entinen NHL-lupaus pinteessä – epäillään alaikäisten hyväksikäytöstä

© Kuva: Getty Images

AHL:ssä pelaava Gabriel Gagne on rajujen syytösten edessä. Isokokoista hyökkääjää epäillään alaikäisten tyttöjen hyväksikäytöstä.

Gagnea tilille vaatii kaksi väitettyjen rikosten tapahtumahetkellä alle 16-vuotiasta tyttöä. Epäillyt hyväksikäytöt tapahtuivat 19.3.2016, ja aiheuttivat syytteiden mukaan uhreille ruumiillisia vammoja.

Mainittuna ajankohtana 19-vuotias Gagne on Ottawa Senatorsin kakkoskierroksen varaus vuodelta 2015. Numerolla 36 varattu 196-senttinen voimahyökkääjä on pelannut suurimman osan ammattilaisurastaan AHL:ssä, mutta on joutunut myös välillä hakemaan vauhtia ECHL:stä. Viime kauden hän pelasi AHL:n Rockford Icehogsissa.

Gagnen jääkiekkoura ottanee syytöksistä osumaa, sillä seuraavan kerran hänen asiaansa puidaan oikeudessa 21.10., ja häneltä on evätty pääsy ulos Quebecin osavaltiosta. Passia entisellä NHL-lupauksella ei saa olla.