Penny Oleksiak on 21-vuotias uimari, joka on niittänyt mainetta jo aika lailla. Rion Olympialaisista vuonna 2016 tuli kaksi henkilökohtaista ja kaksi joukkuekilpailujen mitalia, ja nyt Tokiosta kasassa on jo kaksi mitalia.

Urheilijan vikaa löytyy perheen sisältä enemmänkin, sillä hänen isoveljensä Jamie Oleksiak on tuttu NHL-kaukaloista. Isokokoinen puolustaja on ollut viime aikoina otsikoissa muutenkin, sillä hänet valittiin laajennusdraftissa Seattle Krakeniin, jonka kanssa Oleksiak solmi viisivuotisen sopimuksen.

Pennyn suorituksista tekee hämmästyttävän se, että hän on jo näin nuoressa iässä Kanadan kaikkien aikojen menestynein kesäolympiaurheilija.

Seattle Kraken

@SeattleKraken
Canada’s all-time most decorated summer Olympian Penny Oleksiak (@oleksiakpenny) just so happens to be related to a newly drafted #SeaKraken defenseman.

Here’s what @jamieoleksiak’s had to say about his younger sister and her incredible accomplishments. ⬇️