NHL
Tampa Bay – Montreal
Torstai 08.07. klo 03:00

Tampa Bay Lightning ei saanut Stanley Cupia ratkaistua suoraan neljässä pelissä, vaan Montreal Canadiens ratkaisi toisen kotiottelunsa lopulta jatkoajalla edukseen. Niinpä sirkus siirtyy vuorostaan Floridaan, jossa Tampa saa eteensä toisen ottelupallon. Ottelun lisäksi jännitettävää on luonnonilmiöissä, sillä Elsa-hurrikaani lähestyy Floridan niemimaata, ja Tampan alueella joitakin yleisötilaisuuksia on jo peruttu.

Canadiens pelasi onnistuneen toisen kotiottelun, ja piti ottelusarjan elossa jatkoaikavoitollaan. Marginaalit olivat pieniä, ja Lightning olisi hyvinkin voinut viedä ottelun nimiinsä. Ottelusarjan tilanne 3-1 vastaa kuitenkin joukkueiden esityksiä varsin hyvin – Tampa on kokonaisuudessaan ollut selkeästi vahvempi nippu.

Josh Anderson oli edellisessä matsissa voiton takuumies kahdella osumalla, joista jälkimmäinen ratkaisi koko ottelun. Kokonaisuudessaan Lightningilla on kuitenkin enemmän ratkaisuvoimaa ja tuloksiin pystyviä ketjuja. Montrealin oljenkorsi on fyysisyydessä ja paremmin jaksamisessa – ja silti voittoihin tarvitaan täydellistä onnistumista jatkossakin.

Lyö vetoa ottelusta:

Montrealin elämänlanka Stanley Cupin suhteen on edelleen hyvin ohut. Tampa lähtee viidenteen otteluun suosikkina, ja jos homma sujuu, homma voi revetäkin. Siksi suositukseen otetaan vähintään kahden maalin voiton tarvitseva tasoitusveto: Tampa Bay -1.5 kertoimella 2,18.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO