Pudotuspelien isojen maalien erikoismies kirjoitti jatkon NHL-seuransa kanssa

© Kuva: Getty Images

Toimittaja Frank Seravalli kertoi Twitterissä, että isojen maalien erikoismies Alec Martinez jatkaa Vegas Golden Knightsissa kolmen vuoden pahvilla. Los Angeles Kingsissä kaksi Stanley Cup -mestaruutta 2010-luvulla voittanut jenkki siirtyi Vegasiin keske kauden 2019-20.

34-vuotias yhdysvaltalaispakki tienaa uuden pahvin myötä viisi miljoonaa dollaria per kausi. Martinez on iskenyt Vegasissa runkosarjakohtaisesti ensiksi 10 pelissä tehot 2+6=8 (+5) ja sitten 53 ottelussa saldon 9+23=32 (+26). Pudotuspelien tehot ovat 20 koitoksessa 2+6=8 (+11) ja 19 matsissa 4+2=6 (+1).

Kesä 2014 oli pelurille huikea. Martinez iski Los Angelesin tuolloin finaaleihin upotettuaan 5-4-maalin Chicago Blackhawksia vastaan seitsemännessä konferenssifinaalissa. Myöhemmin Stanley Cupin -loppuotteluissa Martinez osui niiden viidennessä osassa NY Rangersin reppuun jatkoerässä, ja juhlat olivat valmiit.


Kärpät – Ilves | Betsit Kärpille!

Onko Ilves toipunut lauantaisesta rökityksestä vai tuleeko lisää lunta tupaan?