Peliitat teki hankinnan Pohjois-Amerikasta – takoi komeat pisteet OHL:ssä

Mestisseura Heinolan Peliitat on tehnyt yksivuotisen sopimuksen nuoren hyökkääjän Sergei Popovin kanssa.

Popov on 21-vuotias Venäjän ja Kanadan kaksoiskansalainen. Kaudella 2019-20 nuorukainen takoi OHL:ssä Owen Sound Attackin riveissä 61 otteluun komeat pisteet 19+51=70. Viime kausi jäi hänen osaltaan kokonaan pelaamatta, sillä OHL-kausi peruttiin koronaviruksen takia.

Kaikkiaan hyökkääjä on pelannut OHL:ssä neljän kauden ajan, mutta muilla kausilla pistemäärät ovat olleet maltillisempia.

– Hän on nuori, nälkäinen ja taitava pelaaja joka lähti 14 vuotiaana Kanadaan pelaan lätkää. Se kertoo jo että kaveri on motivoitunut ja tavoitteellinen urheilija. Saadaan varmasti viihdyttävä ja taitava pelaaja meidän Peliitta perheeseen, kommentoi Peliittojen päävalmentaja Hannes Hyvönen seuran tiedotteessa.