Tampa Bay Lightning ja Chicago Blackhawks ovat tehneet vaihtokaupan NHL:ssä. Tampan tähtihyökkääjä Tyler Johnson sekä toisen kierroksen varausvuoro kesän 2023 varaustilaisuuteen siirtyvät Chicagoon, kun taas Tampalle siirtyy jo uransa lopettaneen konkaripuolustaja Brent Seabrookin sopimus.

Johnsonin koko NHL-ura on sujunut tähän mennessä Tampassa. Pelattuja otteluita on tilillä jo yli 700 ja Stanley Cupin hän on voittanut kaksi kertaa. Viime kaudella 30-vuotias hyökkääjä iski 55 otteluun tehot 8+14=22 ja 23 pudotuspeliotteluun 4+3=7.

Seabrook on joutunut lopettamaan pelaajauransa loukkaantumisten takia aiemmin tämän vuoden aikana. 36-vuotias seuralegenda ei kyennyt enää viime kaudella pelaamaan otteluakaan. Seabrookin 55 miljoonan dollarin sopimus päättyy vasta kesällä 2024. Hänet on asetettu pitkäaikaisten loukkaantuneiden listalle, jossa hän myöskin pysyy sopimuksensa loppuun asti. Seabrook voitti pelaajaurallaan kolme Stanley Cupia.

Chicago Blackhawks

@NHLBlackhawks
Two-time Stanley Cup champion forward Tyler Johnson is a Blackhawk‼️

We also acquired a 2023 2nd round pick in the deal, in exchange for the rights to Brent Seabrook.

Tampa Bay Lightning

@TBLightning
Nine years with No. 9!

Thank you, Johnny. Lucky to have had you as a part of our team and the Tampa Bay community for so long.

Wishing you nothing but the best. 💙