NHL:n vuoden tulokkaaksi valitun Minnesota Wildin supertähti Kirill Kaprizovin jumiutuneet sopimusneuvottelut ovat nostaneet mediaan jopa väitteitä venäläisen paluusta takaisin KHL:ään.

Wildin GM Bill Guerin katkoo nyt NHL.comin haastattelussa siivet seuran parhaaksi pelaajaksi välittömästi nousseen 24-vuotiaan laitahyökkääjän jatkosopimusneuvottelujen kariutumisesta. Wild-pomon mukaan neuvotteluja on tarkoitus jatkaa jo tulevalla viikolla.

– Emme ole missään vaiheessa lyöneet neuvotteluja jäihin. Se ei tarkoita sitä, että neuvottelisimme päivittäin, mutta emme ole katkaisseet neuvotteluja, eivätkä ne ole kuivuneet kasaan, Guerin jyrähtää.

– Toisinaan neuvottelut vievät kolme päivää, joskus kolme kuukautta, mutta tavoitteenamme on jatkaa neuvotteluja ensi viikolla. Neuvottelut eivät ole jäissä, toisin kuin jotkut tahot ovat raportoineet, Guerin jatkaa.

Takavuosina hurjaa jälkeä KHL:ssä tehnyt Kaprizov iski tällä kaudella pelaamissaan 55 NHL:n runkosarjapelissä 51 (27+24) tehopistettä. Miehen tulevan sopimuksen vuosipalkan on uskottu kohoavan jopa lähellä 10 miljoonaa dollaria.