Luvassa isot juhlat? NHL:n ”suomalaisjoukkueen” tuoreimmalta sinivalkoiselta kova näkemys tulevasta

© Kuva: Getty Images

NHL:n ”suomalaisjoukkueeseen”, Sebastian Ahon ja Teuvo Teräväisen tähdittämään Carolina Hurricanesiin liittynyt Antti Raanta puhui tuoreista tunnelmistaan taalaliigan suomenkielisten nettisivujen haastattelussa. Lisäksi NHL-konkari antoi joukkueen tulevaisuudesta kovan kommentin.

– Joukkue on koottu niin, että jos otamme vielä yhden askeleen eteenpäin, niin olemme hyvin lähellä Stanley Cupia.

Viime kaudella Arizona Coyotesia edustanut suomalainen on palapelin yksi isoimmista ja tärkeimmistä paloista, tietenkin. Hän on päässyt kasvamaan 203 taalaliigapelin urallaan muun muassa Henrik Lundqvistin rinnalla.

– New York oli mahtava paikka, ja sitten vielä pääsin pelaamaan ruotsalaisen maestron takana. Hänen työmoraalinsa on aivan uskomaton. Esimerkiksi häviön jälkeen hän otti vetoja puoli tuntia seuraavissa treeneissä.

Suomalaiskassarin pelimäärät ovat olleet runkosarjakohtaisesti sitä luokkaa, ettei häntä ole voinut kutsua ykkösvahdiksi missään joukkueessa.

– Olen jutellut päävalmentaja Rod Brind’Amourin ja maalivahtivalmentaja Paul Schonfelderin kanssa, mutta emme juuri puhuneet vielä työnjaosta. Se selviää noin kuukauden sisällä. Jos pystyn pelaamaan hyvällä tasolla, toivon mukaan saan paljon otteluita ja pystyn auttamaan joukkuetta voittamaan.

32-vuotias vahti tiesi kertoa, mitä hän Canesiin tuo. Tämäkin näkemys on kova.

– Yritän lukea tilanteita ennen kuin ne tapahtuvat. Se auttaa reagoimaan. Olen nopea, notkea ja hyvä liikkumaan. Siellä täällä teen huipputorjuntoja. Yritän pysyä rauhallisen maalilla ja reagoida enkä hötkyile.


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004