KHL-megatähti siirtyy isolla sopimuksella NHL:ään!

© Kuva: Getty Images

Isoja peliliikkeitä NHL:n vapaiden markkinoiden aluksi tehnyt Arizona Coyotes vahvistuu ensi kaudella KHL:n megatähti Dmitrij Jaskinilla.

28-vuotias laitahyökkääjä on solminut arizonalaisseuran kanssa vuoden ja 3,2 miljoonan dollarin sopimuksen.

Moskovan Dynamosta NHL:ään paluun tekevä Jaskin iski päättyneellä KHL-kaudella pelaamissaan 59 ottelussa hurjat tehot 38+22=60. Jaskin sijoittui KHL:n pistepörssissä sijalle neljä.

190-senttinen ja yli satakiloinen Jaskin on kiekkoillut KHL:ssä kahden viime kauden ajan. NHL:ssä miehellä on tilillään 303 runkosarjapeliä tehoin 27+42=69. Tällä kertaa odotukset venäläistähteä kohtaan ovat kuitenkin huomattavasti edellisvisiittiä korkeammalla. Jaskinilla uskotaankin olevan potentiaalia lähes edellisen KHL:stä loikanneen supertähti Kirill Kaprizovin kaltaisiin teholukemiin.

Arizona on tehnyt useita isoja peliliikkeitä vapailla markkinoilla. Seura luopui molemmista pitkäaikaisista maalivahdeistaan, kun se kauppasi Darcy Kuemperin Colorado Avalancheen ja päästi Antti Raannan vapaille markkinoille. Raannan uusi osoite on Carolina Hurricanes.

Coyotesilla on nyt ensi kesälle käytössään kaksi 1. kierroksen varausvuoroa, peräti kuusi 2. kierroksen vuoroa sekä kaksi 3. kierroksen vuoroa.


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004