Sportsnetin Hey Burkie -sarjassa toimittaja Jeff Marek kyselee pitkän linjan NHL-vaikuttaja Brian Burkelta hänen uransa varrella kertyneistä tarinoista. Niitä riittää, ja tällä kertaa tarina liittyy Edmonton Oilersin dynastia-ajan pelaajana ja myöhemmin saman organisaation toimiston puolelta tunnettuun Kevin Loween.

Tarina alkaa siitä, kun Lowe haukkui Burken radiohaastattelussa 2000-luvun jälkimmäisellä puoliskolla. Silloinen Oilers-GM kritisoi sekä Burkea että tämän edustamaa Anaheim Ducksia kovin sanakääntein.

New York Rangers -GM Glen Sather soitti heti haastattelun jälkeen Burkelle, joka uhosi haastavansa Lowen tappeluun. Hänellä oli jo aika ja paikka valmiina, mutta pian NHL-komissaari Gary Bettmaniltä tuli puhelu.

Bettman kertoi, että jos tappelu tapahtuu, niin Lowe ja Burke suljetaan NHL-toiminnasta pidemmäksi aikaa kuin heillä on sopimusta jäljellä. Tämä sai Burken harkitsemaan asiaa uudelleen, mutta sotakirvestä hän ei ollut haudannut.

Viimeinen naula arkkuun oli tappelua vastustaneen, Brianin poika Brendan Burken kuolema vuonna 2010. Sen jälkeen asia sovittiin sanallisesti.